Hazırlık Sınıf Listeleri ve Ders Programları

29 - 30.09.2016 tarihlerinde yapılan Seviye Tespit ve Sınıf Yerleştirme Sınavlarının sonuçları dikkate alınarak İngilizce Hazırlık Sınıfları Listeleri oluşturulmuştur. Sınıf Ders Programları ve sınıfların ders göreceği salonlar, Sınıf Öğretim Elemanları ve Sınıf Danışman Listeleri ilan edilmiştir.

Hazırlık sınıfları öğretim elemanları ve sınıf danışmanları listesi için tıklayınız.
Sınıf ders programlarına erişmek için tıklayınız.
Normal öğretim sınıf listelerine erişmek için tıklayınız.
İkinci öğretim sınıf listelerine erişmek için tıklayınız.

NOT 1: İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI DERSLERİ 03.10.2016 TARİHİNDE DERS PROGRAMLARINDA İLAN EDİLDİĞİ ŞEKLİYLE BAŞLAYACAKTIR.

NOT 2: Aslıhan KOÇAK, Aslı KAHRAMAN, Hacı Yusuf KILIK, Şeyma Nur AKYÜZ isimli öğrencilerin sınıflarının belli olması için Müdür Yardımcısı Harun ÖZTÜRK'e müracaat etmeleri rica olunur. 60205392478 TC Kimlik Numaralı öğrencinin sınıf ataması yapılmıştır; bu öğrencinin de ad&soyad bilgisini paylaşmak üzere Müdür Yardımcısı Harun ÖZTÜRK'e müracaat etmesi gerekmektedir. Ad&soyad ve diğer bilgilerinde herhangi bir eksiklik ya da hata olan öğrenciler ile listelerde isimleri olmayan öğrencilerin de aynı şekilde müracaat etmeleri rica olunur.