2017 - 2018 İngilizce Hazırlık Sınıfı Hakkında

01 Ağu

28 - 29 Eylül 2017 tarihlerinde 3 aşamadan oluşmak üzere (1. ve 2. aşama yazılı, 3. aşama sözlü) yapılacak olan Seviye Tespit ve Sınıf Yerleştirme Sınavları sonuçları dikkate alınarak sınıflar oluşturulacak ve 2 Ekim 2017 tarihinde dersler başlayacaktır. Derslerin işlenişi birinci dönem genel İngilizce, ikinci dönem okuma&yazma, dinleme&konuşma becerileri odaklı olacak şekilde düzenlenmiştir.

1 yıl (32 hafta) sürecek olan Hazırlık Eğitimi Programında sınıflarda verilen haftalık İngilizce ders saati toplamı 24 saattir. Seviye Tespit ve Sınıf Yerleştirme Sınavları sonuçları dikkate alınarak İngilizcesi nispeten daha iyi öğrencilerden oluşan bir ya da birkaç tane B Sınıfı oluşturulabilecektir. Bu sınıflarda yıl sonuna kadar ulaşılması hedeflenen İngilizce seviyesi B2, diğer sınıflarda ulaşılacak seviye B1+ olarak belirlenmiştir.

2016 - 2017 öğrencilerimiz İngilizce hazırlık sınıfı hakkında ne düşünüyor?

2016 - 2017 öğrencilerimizin İngilizce hazırlık sınıfı hakkındaki düşüncelerine erişmek için tıklayınız.

Broşürümüz

Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu tanıtım ve bilgilendirme broşürüne erişmek için tıklayınız.

2015 - 2016 öğrencilerimiz İngilizce hazırlık sınıfı hakkında neler söyledi?

2015 - 2016 eğitim öğretim yılındaki öğrencilerimizin aldıkları İngilizce hazırlık eğitimi hakkındaki görüşlerini paylaştıkları videomuzu aşağıdaki video oynatıcısında izleyebilirsiniz.