• Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu
İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Sınıf Listeleri belli olmuştur.
Normal Öğretim Sınıf Listeleri için tıklayınız.
İkinci Öğretim Sınıf Listeleri için tıklayınız.

Önemli Notlar:
  • İsminizin bulunduğu sınıfın ders programını takip ediniz; ders programınızda belirtilen salonda derse giriniz.
  • İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görmek istediğinizi kayıt işlemleri esnasında belirtmişseniz ya da dilekçe ile başvurduysanız, ilan edilen listelerde isminizin olmaması İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görmenize engel değildir; Müd. Yard. Harun ÖZTÜRK ile acilen görüşünüz ve öğrenim göreceğiniz sınıfın ismini öğreniniz.
  • Aşağıda isimleri verilen normal öğretim öğrencilerinin Pazartesi günü (02.10.2017) saat 10.00'a kadar Müd. Yard. Harun ÖZTÜRK ile Yabancı Diller Yüksekokulu 4. kattaki ofisinde görüşmeleri önemle rica olunur.
FATİH KARACAM
MUHAMMET KELEŞ
MFURKAN PAK
SALİHONUR EYİGÜN
  • Aşağıda isimleri verilen ikinci öğretim öğrencilerinin Pazartesi günü (02.10.2017) saat 16.00'a kadar Müd. Yard. Harun ÖZTÜRK ile Yabancı Diller Yüksekokulu 4. kattaki ofisinde görüşmeleri önemle rica olunur.
DİLAY YILMAZ
RABİA SALTIK
  • İlan edilen sınıf listelerindeki isim, soyisim, bölüm, öğretim türü bilgilerinizde bir sorun varsa, Müd. Yard. Harun ÖZTÜRK ile iletişime geçiniz ya da 5. katta ofisi bulunan Öğrenci İşleri Sorumlusu Gökçe DİNÇER'e sorununuzu anlatıp, telefon numaranızı bırakınız.

Başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi dileriz.