2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfı Bilgilendirme ve Oryantasyon Toplantısı

Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu 2017 - 2018 Hazırlık Sınıfı Eğitimi Bilgilendirme ve Oryantasyon Toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Hazırlık Sınıfının işleyişi ve İngilizce eğitim hakkında Sayın Yüksekokul Müdürümüz Yardımcı Doçent Doktor Yusuf ŞEN ve akademik personelimiz tarafından kapsamlı bilgilendirmelerin yapıldığı Oryantasyon Toplantımızda, yeni öğrencilerimizle Hazırlık Sınıfı Eğitimi ile ilgili görüşlerini paylaşan geçen sene Hazırlık Sınıfı eğitimini başarıyla tamamlamış öğrencilerimize de ödülleri verildi. Tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir akademik yıl dileriz.