İngilizce I-II Dersleri Muafiyet Sınav Sonuçları

04.10.2017 tarihinde 18.00 ve 19.00 saatlerinde başlamak üzere Üniversitemiz Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde yapılan Fakülteler /Yüksekokullar / Meslek Yüksekokulları İngilizce I-II Muafiyet Sınavlarına giren 2017 – 2018 Eğitim-Öğretim Yılında Düzce Üniversitesi’ne ilk kez kayıt yaptırmış ya da 2016 – 2017 Eğitim-Öğretim Yılında Düzce Üniversitesi’ne kayıt yaptırmış Hazırlık Sınıfı okumuş (Akademik İngilizce I-II Derslerini alacak olanlar hariç) öğrencilerin sınav sonuçları belli olmuştur.
Öğrencilerin sınav sonuçlarına göre İngilizce I-II Derslerinden Muaf olabilmeleri için yukarıda belirtilen kapsamda yer almaları ve sınavlardan 65 ve üzeri bir puan almaları gerekmektedir.
Ayrıca, yukarıda belirtilen kapsamda yer almayıp, Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı, Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Bölümleri öğrencilerinden 2016 - 2017 Eğitim-Öğretim Yılında Düzce Üniversitesi’ne ilk kez kayıt yaptırmış olanlar da sınavlardan 65 ve üzeri bir puan almaları durumunda İngilizce I-II Derslerinden Muaf sayılacaklardır.
Yukarıda belirtilen kapsamlardan herhangi birinde yer almadığı halde (kayıt dondurma vb. gibi resmi mazereti olanlar hariç) sınavlara giren 2016-2017 girişli öğrencilere İngilizce I-II Derslerinden muaf olma hakkı tanınmayacaktır.
Uygun sınavlara girmeyen öğrencilerin sınavları ve muafiyetleri geçersiz sayılacaktır.

Meslek Yüksekokulları İngilizce I-II Dersleri Muafiyet Sınav Sonuçlarını görmek için tıklayınız.

4 yıllık birimler'de en fazla 3 saatlik İngilizce I-II Dersleri Muafiyet Sınav Sonuçlarını görmek için tıklayınız.

4 yıllık birimler'de en az 4 saatlik İngilizce I-II Dersleri Muafiyet Sınav Sonuçlarını görmek için tıklayınız.