İngilizce Hazırlık Sınıfı II. Ara Sınav

10 Oca

İngilizce Hazırlık Sınıfı II. Ara Sınavı (Yazılı) 11.01.2018 tarihinde saat 17.00'da başlamak üzere Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezinde yapılacaktır.

İngilizce Hazırlık Sınıfı II. Ara Sınavı (Sözlü) 12.01.2018 tarihinde Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır. Sözlü Sınav Listelerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

A sınıfları sözlü sınav listesi için tıklayınız.

B sınıfları sözlü sınav listesi için tıklayınız.

ELT sınıfı sözlü sınav listesi için tıklayınız.

Notlar:

• Sözlü Sınav Listesinde isminizin karşısında belirtilen saatte sınav binasında olunuz ve uygun salonda sınava giriniz.

• Sözlü Sınav Listesinde isminiz olmasa bile sınav tarihinde ve saatinde sınav binasına gelip, Müd. Yardımcısı Harun ÖZTÜRK ile görüşünüz.

• Sözlü sınavınızın başlama saatinde öngörülemeyen sebeplerden dolayı aksamalar olabilir; her türlü kişisel programınızı bu olasılığı dikkate alarak düzenleyiniz.

• Sözlü Sınav esnasında sınavınız bittiği halde koridorda dolaşmayınız, yüksek sesle konuşmayınız.
Başarılar dileriz.