İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfları Sınıf Listeleri

29 Eyl

• Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfları Sınıf Listeleri belirlenmiştir.

Sınıfınızın ismini listeden öğrenip, www.ydy.duzce.edu.tr adresinden ''Öğrenci'' sekmesinden güncel ders programına erişebilirsiniz.

Sınıf Listelerinden herhangi birinde isminiz yoksa ya da Sınıf Listelerindeki bilgilerinizde bir eksiklik, bir yanlışlık varsa, Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu binası 4. kattaki Müdür Yardımcısı ofisine uğrayarak, durumdan Harun ÖZTÜRK'ü haberdar ediniz.

Dersler 01.10.2018 tarihinde başlayacaktır. Derslere zamanında katılımlarınız önem arz etmektedir.

Şevval Kartal, Aysel Cansızoğlu, Ece Karslı, Neslişah Mutlu, Nurullah Hot isimli öğrencilerin 01.10.2018 tarihinde saat 09.30'da Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu binası 4. kattaki Müdür Yardımcısı ofisine uğramaları rica olunur.

Özge Çevlik, Ahmet Akif Çelik, Gamze Oğuz, Erdem Balbay, Murat Nart isimli öğrencilerin 01.10.2018 tarihinde saat 15.30'da Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu binası 4. kattaki Müdür Yardımcısı ofisine uğramaları rica olunur.

Normal öğretim A Sınıfları listesi için tıklayınız.

Normal öğretim B Sınıfları listesi için tıklayınız.

İkinci öğretim A Sınıfları listesi için tıklayınız.

İkinci öğretim B Sınıfı listesi için tıklayınız.