ERASMUS YDS (07.03.2020) - BAŞVURU

12 Şub

• Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu

2020-2021 Akademik Yılı Güz-Bahar ve Güz+Bahar dönemleri için Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvuruları başlamıştır; başvuru linkine Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü web sayfasından ulaşılabilmektedir.

Erasmus Yabancı Dil İngilizce Sınavı, 07.03.2020 Cumartesi günü saat 13.00’da başlamak üzere yapılacaktır.

Bu başvuru ilanı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvurusu için olmayıp, sadece Erasmus Yabancı Dil İngilizce Sınavına girmek isteyen öğrencilerimize yöneliktir. Erasmus YDS başvurusu için bu ilan metninin sonunda yer alan linke müracaat ediniz. (Google hesabınızla oturum açmanız gerekecektir.)

Önemli Notlar:

• Bu bir Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvurusu değildir.
  • 2020-2021 Akademik Yılı Güz-Bahar ve Güz+Bahar dönemleri için Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü web sayfasındaki başvuru linkinden müracaatta bulunanların Erasmus YDS için aşağıdaki link aracılığıyla ayrıca bir başvuru yapmaları gerekmemektedir.
  • Erasmus YDS başvuruları 24.02.2020 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir.
  • Erasmus YDS başvuru linkinde yer alan ilgili kısımları eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız önemle rica olunur.

Erasmus YDS’ye başvurmak için tıklayınız.